Info

Hei, olen Saara Valtanen, monipuolisen koulutuksen ja liikuntataustan omaava kuntoliikunnan ohjauksen ammattilainen sekä koulutettu hieroja ja urheiluhieroja vuodesta 2005.

Tarjoan hierontaa ja urheiluhierontaa, sekä vyöhyketerapeuttista raskaushierontaa keskeisellä paikalla Helsingin Hakaniemessä.

Olen toiminut liikunta-alalla ohjaus- ja valmennustyössä vuosina 2001-2010. Vuonna 2005 laajensin osaamistani hierojan ammattitutkinnolla ja erikoistumalla urheiluhierojaksi. Nykyisin toimin päätoimisena hierojana.

Vyöhyketerapeuttisen raskaushieronnan opiskelin vuonna 2019. Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta on koko kehon rentouttava ja lempeä hoito. Hieronta on turvallista koko raskauden ajan. Vyöhyketerapeuttisella raskaushieronnalla pyritään rentouttamaan kehoa ja mieltä ja näin ollen myös helpottamaan mahdollisesti liitoskipuja ja kehon muita jännitystiloja. Raskaushieronnalla pyritään vähentämään raskauden tuomaa turvotusta ja tuomaan helpotusta ruoansulatusvaivoihin. Loppuraskaudessa valmistaa kehoa synnytykseen.

Suoritin 2020 osteopatiakoulu Atlaksessa manuaalisten taitojen erikoistumiskoulutuksen. Manuualisilla taidoilla pyritään mobilisoimaan niveliä ja nikamia, korjaamaan heikentyneitä liikeratoja ja helpottamaan niistä johtuvia vaivoja.

Tervetuloa rentoutumaan osaaviin käsiin!